Hirdetés

Killzone: Shadow Fall - 13 perces játékmenet videón

|

A Tokyo Game Show gazdag programjából sikerült végre kikanalazni 13 percnyi Killzone: Shadow Fall gameplay videót, hogy lássuk a modern hadviselés szépségeit. Érdemes megnézni.

Hirdetés

Nem most volt a TGS, de mostanáig tartott, hogy ez a 25 perces anyag külön kikerüljön a netre. Ebből a hasznos rész kb. 13 perc (5:05 körül indul a móka), és rengeteg az a számunkra érthetetlen duma közben, de ahogy Rózsa Sándor mondta annak idején fekete-fehér tévés parasztbölcsesség formájában: "Ki kő' bírni".

Megint csak kiderül, hogy a Killzone: Shadow Fall játékmenet szemnek kedves, ebből akár egy 10 órás játékmenetet is el tudnánk viselni. Persze a korábban kiszivárgott gameplay videó után nem vagyunk meglepve, de mindig jól esik újra nyugtázni, hogy kellene az a PlayStation 4 bundle csomag. Na de álmodozás helyett lássuk inkább a videót:

Ti mit gondoltok? Várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)