Hirdetés

A Killzone: Shadow Fall rendezője otthagyta a Guerilla Games csapatát

|

Steven ter Heide már 12 éve volt oszlopos tagja a csapatnak, most viszont új lehetőségek felé néz.

Hirdetés

A Killzone: Shadow Fall volt a PlayStation 4 egyik nagy nyitócíme, amit a sajtó viszonylag pozitívan értékelt, de a közönséget olyan nagyon nem csigázta fel. Ettől eltekintve egy jó kis játék volt, de sajnálatos módon nem volt elég erős a szavatossága és a siker is elmaradt. Lehet, hogy ezért is távozott most rendezője, Steven ter Heide.

Steven saját Twitter oldalán jelentette be a hírt. Látszólag mindenféle veszekedés vagy rossz érzések nélkül hozta meg döntését.

"Most, 12 év után elhagytam a Guerilla csapatát, hogy valami újba kezdhessek. A stúdió részeként olyan elképesztő címeket hoztunk össze, mint a Killzone, RIGS vagy a Horizon. Elképesztően szerencsés vagyok, hogy ennyi tehetséges és remek emberrel dolgozhattam, és számtalan kellemes emléket kaptam tőlük. Új dolgokat felfedezni hatalmas kaland lesz, ami miatt nagyon izgatott vagyok."

A Guerilla srácai most éppen nagyon boldogok a Horizon: Zero Dawn hatalmas sikerének köszönhetően. A játék a közelmúltban kapott egy méretesebb tartalmi frissítést, ami még tovább lefoglalja majd a rajongókat. Steven ter Heide-nek pedig sok sikert kívánunk, megírjuk majd, hogy mibe vág vele, amint tudatja ezt a nagyvilággal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)