Hirdetés

Killzone: Shadow Fall - ingyen multi mindenkinek

|

Minden PlayStation 4 tulajdonos ingyen letöltheti, és játszhat a Guerrilla lövöldéjével, és még csak PS Plus sem kell hozzá.

Hirdetés

A Killzone: Shadow Fall fejlesztői kiadják a játék első, ingyenesen letölthető térképcsomagját. Ennek örömére mindenkinek megadták a lehetőséget, hogy kipróbálják a Shadow Fall többjátékos módját. Persze egy PS4 szükséges, de egyébként teljesen ingyen lehet egy hétig lövöldözni.

A lehetőség hétfőtől él, az európai játékosok máris elkezdhetik letölteni a multiplayer klienst. Persze játszani még nem lehet vele, de a start időpontjában már mehet is a móka. Fontos megjegyezni, hogy a multi klienssel nem lehet kipróbálni az egyjátékos módot, kivéve persze ha beszereztek egy példányt a teljes verzióból.

A fejlesztők egyébként extra tartalmat is tartogatnak a hétre. „Spéci csataterekkel készülünk, játszhattok az új térképeken, és versenghettek a globális ranglétrán a Capture és Team Deathmatch játékmódokban.” Van itt még egy kihívás is, amin bárki részt vehet. „Mindenki - beleértve a trial játékosokat is - versenybe szállhat a Clan Community Challenge díjaiért. Lesznek csataterek azok számára, akik szeretik a szűk tereket, és a közelről vívott harcokat, de azoknak is, akik a nagy, nyitott térképeket és a 24 fős összecsapásokat kedvelik. Még egy apróság: top játékosaink streamelni fogják a Clan-csatákat. Ezekhez linkeket a játékban találtok majd.”

Egy kérdés maradt már csak: ki jelentkezik a háborúra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)