Hirdetés

Boldog 10. születésnapot, Killzone!

|

Tíz éves a Killzone széria, amit a Sony és a Guerrilla Games egy Killzone: Shadow Fall DLC-vel és további ingyenes tartalommal ünnepelnek meg.

Hirdetés

Tíz hosszú éve már annak, hogy 2004 novemberében megjelent PlayStation 2-re a Guerrilla Games PlayStation-exkluzív shootere, a Killzone, amely lényegében a Sony válasza volt a Microsoft Halo sorozatára. Azóta számos epizóddal bővült a franchise, legutóbb PlayStation 4-re mutatkozott be a Killzone: Shadow Fall és nyilván nem is ez volt az utolsó fejezet.

A Guerrilla számos nyalánksággal és közösségi eseménnyel szeretné megünnepelni az eseményt, amit a 10th Anniversary Expansion Pack című DLC-vel kezdenek el. A bővítmény a Killzone: Shadow Fall-hoz teljesen ingyenesen jár azoknak a játékosoknak, akiknek van Season Pass előfizetésük. Ők a következő tartalmakat kapják: két új multis karakterskin (Honor Guard, Special Forces), két új OWL skin (Honor Guard, Special Forces), két új hangcsomag (Angry Veteran, Dev Team), két új ikoncsomag (Identity, Weapons of Shadow Fall), valamint hét vadonatúj célkereszt, kiegészítve az ehhez kapcsolódó testreszabási funkcióval. Trailerünk is van hozzá:

Ezenfelül egy új többjátékos (The Academy) és két új kooperatív térkép (The Academy, The Weapons Facility) is bővíti a Killzone: Shadow Fall eddigi tartalmait, ezek mindenki számára ingyenesek.

Nektek melyik a kedvenc Killzone játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)