Hirdetés

Killzone: Shadow Fall - tömörüljünk klánokba

|

A közösség kéri, a közösség megkapja. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy végre megadják nekünk a klán rendszert.

Hirdetés

A Killzone: Shadow Fall hivatalos weboldala szerint a klán rendszer a leggyakrabban kért funkció, tehát a Guerrilla úgy döntött, hogy enged a zsarolásnak, és februárban be is építi a játékba. Persze először nem lesz tökéletes a megoldás.

Az 1.09-es frissítéssel érkező klán rendszer némiképp korlátozott. A játékban láthatjuk majd a tagok klán jelzését, és a csapat ügyeit a weboldalon keresztül kell majd intéznünk. A fejlesztők még azt is megígérték, hogy később bővítik ennek a megoldásnak a lehetőségeit, de konkrétumokat egyelőre nem mondtak. Meglátják, milyen lesz a rendszer fogadtatása, és a közösség visszajelzései alapján fejlesztik azt.

Rövidesen egyébként ingyenes tartalmakra is számíthatnak a rajongók, egy új DLC bejelentése mellett. Nektek hiányzik még valami a játék multiplayer részéből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)