Hirdetés

Kilőtték az MGS4 kacsát

|

A pletykák ellenére decemberben Metal Gear Solid 4 letölthető tartalmak nélkül ünnepelhetünk.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt félreérthető információk keltek szárnyra a Metal Gear Solid negyedik részével kapcsolatban, jól értesült források december kilencedikére frissítés érkezését jövendölték, természetesen állításukat hivatalos dokumentumokkal képtelenek voltak alátámasztani, így eddig a pillanatig kétségek között vergődve keltek és hajtották álomra fejüket a széria rajongói.

mgs4.jpg

Mielőtt gigantikus úthenger módjára mindenkit és mindent letarolt volna a pletykaáradat hallatott magáról a Konami sajótosztálya. A CVG oldalának küldött rövid levelükben tájékoztatnak mindenkit, hogy terveik között nem szerepel újabb kiegészítő megjelentetése. A december kilencedikére időzített letölthető pakkban állítólag alternatív befejezéssel bővült volna a negyedik epizód, azonban a kézhez kapott hivatalos információk alapján semmi újdonságra nem számíthatunk a novemberben megjelenő Meme kiegészítő mellett, mely az MGO univerzumát hivatott kibővíteni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)