Hirdetés

Kimarad a sztorimód az F1 2022-ből?

|

Egy bennfentes szerint komoly változtatásokat tett a Codemasters.

Hirdetés

Bár a hangsúly most a most megjelent GRID Legendsen van a Codemastersnél, azonban a rajongóknak nem kell aggódnia, minden jel szerint a háttérben már dolgoznak a fejlesztők a száguldó cirkusz következő virtuális részén.

Az F1 2022 hivatalosan még nem került bejelentésre, azonban most egy ismert iparági bennfentes, a Battlefield szériáról is többször megbízható információt szállító Tom Henderson mesélt arról, hogy értesülései szerint mire számíthatunk a folytatástól. 

Henderson jelentése szerint az F1 2022 még idén meg fog jelenni, viszont komoly változtatásokkal az előző részhez képest. Az F1 2021-ben bemutatkozott sztorimód, a Breaking Point például nem kap folytatást, de karriermód állítólag lesz.

Hirdetés

A pletyka szerint az F1 2023-ban vissza fog térni a sztorimód, de most a Codemasters kénytelen volt úgy dönteni, hogy egy évig kihagyja azt a "játék fejlesztése során felmerült időbeli korlátok miatt".

Jön viszont egy vadonatúj funkció, az F1 LIFE, amely lényegében egy új játékosközpont lesz, amely a valódi Forma-1-es versenyzők életének kulisszáiba enged majd betekintést. A játékosok különböző luxustárgyakat is vásárolhatnak és gyűjthetnek itt, például drága dizájnerórákat és szemüvegeket, de ami még fontosabb, szuperautókat is - ez utóbbi tűnik az F1 2022 legnagyobb újdonságának. 

A szuperautókkal versenyeken is részt vehetünk, amelyek között helyet kapnak online futamok is más versenyzők ellen. Henderson úgy tudja, hogy a játék 23 pályával fog megjelenni, és az új szuperautók mindegyiken vezethetők lesznek, bár nem valódi F1-es autók ellen.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A jelentés hozzáteszi, hogy több másik funkció is debütálhat az F1 2022-ben, mint például a VR-támogatás és a cross-platform multiplayer (Henderson ugyanezt elmondta egyébként a FIFA 23 kapcsán is). 

Henderson továbbá úgy értelmezte, hogy az EA oroszokkal szembeni szankciói érinteni fogják az F1 2022-t is (a Codemasters már a vállalat alá tartozik), így várhatóan az oroszországi Szocsi pályája, a Sochi Autodrom ki fog maradni a felhozatalból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)