Hirdetés

Kimarad egy fontos elem a Hogwarts Legacyből

|

Az Avalanche mindent megtesz azért, hogy megkaphassuk a teljes élményt, de sajnos még nekik sincs elég erőforrásuk ahhoz, hogy mindent megvalósíthassanak.

Hirdetés

A Quidditch egy fontos része volt a Harry Potter könyveknek és filmeknek egyaránt, sőt, a Harry Potter and the Sorcerer's Stone adaptáció óta a játékokban is fel-fel bukkant. A varázslók kedvenc sportja még egy saját, különálló produkciót is kapott a Harry Potter: Quidditch World Cuppal még 2003-ban.

A kérdés tehát adott volt a Hogwarts Legacy kapcsán, már csak azért is, mert repülő seprűket biztosan használhatunk majd a játék világának felfedezéséhez.

Hirdetés

A Quidditchcsel kapcsolatos kérdésre a játék GYIK-részlege adott választ, ami sajnos egy lesújtó hírt hozott a reménykedő atlétáknak.

"A Hogwarts Legacyban nem lesz játszható Quidditch. A seprűk ettől függetlenül használhatók lesznek versenyzésre és repülésre. A játékosok körbejárhatják majd velük a Roxfortot és környékének ismerős helyszíneit."

Bár erről az alkotók nem beszéltek, elméletben persze nem lehetetlen, hogy egy későbbi DLC-ben vagy akár potenciális folytatásban szerepelhessen majd a Quidditch, de a megjelenéskor nem lesz cikeszkergetés.

A Hogwarts Legacy 2023. február 10-én fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és valamikor később Nintendo Switchre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)