Hirdetés

Kíméletlenül szembesít a Steam azzal, hogy mivel és mennyit játszottál idén

|

Nézd meg a statisztikáid, mert lehet, hogy téged is meglep majd az eredmény!

Hirdetés

Te mivel játszottál a legtöbbet PC-n idén? Elden Ring? Poszt-Edgerunners Cyberpunk 2077? Spelunky 2? Azt hiszed, tudod, ugye? Nos, nem biztos, vagyis maradjunk abban, hogy érhetnek meglepetések, ha megnézed a Steam Replay (Visszajátszás) funkcióját, amely pont úgy szembesít médiafogyasztási szokásaiddal, mint a Spotify, a PlayStation, vagy az Xbox (amit a Microsoft lusta volt elkészíteni, ezért megcsinálta más) év végi összesítése.

E sorok írója például biztos volt benne, hogy a From Software remekműve uralta az évét, de nem: kiderült, hogy még mindig patologikusan rá vagyok függve a Doom Eternalra, amely 2022 55 százalékát tette ki nálam Steamen, és csak utána jön az Elden Ring. 

Hirdetés

A statisztikákat megnézheted természetesen havi bontásban és műfajok szerint is (a kedvencem a "belezős", amely nem egyenlő az erőszakos FPS-ekkel, sajnos nem derül ki, mely játékokat érti ez alatt a platform), a legszórakoztatóbb része a szolgáltatásnak azonban az idővonal, amely tényleg kíméletlenül szembesíti mindennel, azzal is, amit talán már felül is írtál a fejedben. Az eredményeidet pedig össze is hasonlíthatod a steames átlagokkal.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ti mivel játszottatok a legtöbbet? Írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)