Hirdetés

Kína állami MMO-ja

|

A kínai kormány által is pénzelt megvesztegethetetlen hivatalnokról szóló online játék szerverei pillanatok alatt túlterhelődtek a játékostömegtől.

Hirdetés

A játéknak valóban az a neve, ami a címben található :) Ezt a China Anti-Corruption Culture Gaming Net követte el, és szokásos kis távol-keleti népnevelésről van szó. Kínában a magas beosztású hivatalokban nagyon elterjedt a korrupció, és a játékban ezek ellen kell küzdeni. Igen, gonosz államot megkárosító hivatalnokok - és bikinis szeretőik - ellen. Gondolják ez majd segít harcolni a valódi korrupció ellen is, jól...
A hír egy screenshottal megbolondítva megtalálható itt. Én részemről mondjuk biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül csak 600 főre tervezték első körben - egy 1264 millió főt számláló országban ez szándékosan kevés (tízezer ember vetődött rá), és így plusz egy hír hívja fel minderre a figyelmet Kínában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)