Hirdetés

League of Legends étterem nyílt - fotók

|

Tudod milyen az, ha Twisted Fate szervírozza a vacsorát? Kínában már lehet ilyet is.

Hirdetés

A League of Legends című MOBA játékot senkinek sem kell bemutatnunk. Hála a hatalmas rajongótábornak egy olyan étterem is megszületett Kínában (február 18-án nyitott), ahol Damacia idézői is otthon érezhetik magukat.

A stílusosan Damacia néven megalakult étteremben cosplayer hölgyek és urak szolgálják ki a vendégeket, a játékból ismert nevekkel ellátott ételekkel, italokkal.

Ha jól bekajáltatok vagy éppen csak várjátok a rendeléseteket, nyugodtan átfáradhattok a kávézóba, ahol a felállított gépeken akár le is játszhattok néhány League of Legends meccset.

Én biztosan törzsvendég lennék a Chongqingban nyílt helyen, nektek hogy tetszik? Ja, jogdíjat senki sem fizet, de ezen nem is nagyon vagyunk meglepve...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)