Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - ezekkel bővül a játék a következő egy évben

|

A Warhorse részletezte a 2018-as és 2019 eleji terveket a játékkal kapcsolatban. Fizetős és ingyenes tartalmak egyaránt jönnek.

Hirdetés

A Kingdom Come: Deliverance hibái ellenére is egy élvezetes szerepjáték lett, amivel érdemes még foglallkozni. Ezt szerencsére a Warhorse is így látja.

Hirdetés

Négy, a történetet bővítő DLC mellett ingyenes újdonságok is érkeznek fokozatosan. Nyáron jön az első csomag, a From the Ashes, melyben egy elhagyott falu segítségére sietünk. Ezt ősszel követi a The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, majd télen a Band of Bastards és végül jövő tavasszal az A Woman's Lot, mely utóbbi ingyen jár azoknak, akik elég korán támogatták a projektet Kickstarteren.

Ezekkel párhuzamosan nyáron egy Hardcore mód, ősszel a The Making of Kingdom Come videósorozat, kicsit később a lovagi torna mód, majd Combat Academy oktatóvideók, és végül jövőre a kibővített modtámogatás kerül be.

További részleteket a From the Ashes kapcsán az E3 során hallhatunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)