Hirdetés

Kinect 2 - elég erős lesz a szájról olvasáshoz

|

Az Eurogamer "fejlesztői forrásokra" hivatkozva írta le ezt a gondolatot: a Kinect 2 szájról tud majd olvasni és észreveszi, ha valaki mérges.

Hirdetés

A készülék következő generációs Xbox konzolok mellé csomagolva érkezik majd, továbbfejlesztett mozgás és hangfelismerési funkciókkal fog rendelkezni.

Az értesülések szerint képes lesz arra, hogy szájról olvasson, hogy felfedezze, ha valaki mérges és képes lesz meghatározni a felhasználó épp merre néz. Emellett a hang magasságának és karakterisztikájának tárolására is felkészítik, így eligazodik majd a különböző érzelmi állapotok között is.

A továbbfejlesztés többek között annak köszönhető, hogy az új készülék USB "függőségét" kidobták, így jóval nagyobb sávszélességen lesz képes majd a Kinect 2 kommunikálni. Így a felhasznált CCD érzékelő mátrixát is növelhetik 320*240-ről jóval nagyobbra.

Egyre biztosabbak a pletykák az új Xbox konzolról, az Xboxygen oldal szerint a készüléket már a CES-en, januárban bemutatják. A pletykák szerint a készülékből a Microsoft ismét két fajtát dob majd a piacra: egy olcsó alapmodellt, és egy full-extrás luxusmodellt.
Ez utóbbi időkben egyre inkább erősödtek a találgatások a "Next Box"-ról, Microsoft alkalmazottak szerint azonban csak a 2013-as E3-on várható a készülék bemutatása.

Addig is a CES-en valószínűleg okosabbak leszünk. Vagy nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)