Hirdetés

Kinect - ezúttal egy PS3-on, Killzone 3 irányításához

|

Álljunk csak meg! Nem úgy volt, hogy a Kinect az Xbox 360-hoz van?

Hirdetés

Hivatalosan mindenképpen - azonban a Kinect modder közösség tagjai az utóbbi időben mindenhez odapróbálták a készüléket, amin USB csatlakozási lehetőség van.

S láss csodát, egy ügyes modder, név szerint Shantanu Goel működésre is bírta a Microsoft masináját az "ellenséges" gépen. Egyelőre a meghajtó program pre-alpha fázisban van, tehát jócskán szükség lesz még munkára, amellyel finomra hangolják a dolgokat, de a Xross Media Bar máris kezelhető vele, s sikerült elindítani a Killzone 3-at is - bár az irányítással még szemmel láthatóan vannak gondok, de Shantanu Goel szerint sokkal érzékenyebb mozgás-érzékelés lesz majd a végleges driverben.

Egy azonban tény - a Kinect tökéletesen működik a PS3-al, lehet vele akár Killzone 3-at is játszani, sőt, aki kíváncsi több információra, a meghajtó forráskódjára, illetve arra, hogyan kell telepíteni, futtatni stb, az ide kattanjon.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)