Hirdetés

Kinect, Move - nincs túl nagy vásárlási szándék

|

Az EEDAR munkatársai felmérést készítettek az IGN.com látogatói között, hogy szeretnének-e a jövőben Kinectet vagy Move-ot vásárolni.

Hirdetés

Az eredmények elég lehangolóak - az EEDAR szerint a két termék iránti "vásárlási szándék" igencsak alacsony szintű a felhasználók szándék-listáján.

Igaz ez akkor is, ha a termékek ismerete (az, hogy hallottak már róla, olvastak már róla) pedig igen magas szintű - még sincs egyik sem a vásárlók TOP 20-as kívánságlsitáján.

A jelentés szerint több játékos érdeklődik a Kinect iránt, mint a Move iránt, azonban az IGN.com felhasználói javarészt amerikaiak és az Egyesült Államokban több Xbox 360 található, mint PS3 - így ez érthető is. A számokat összehasonlítva az eladott gépek számával körülbelül "egyenlő népszerűség" jött ki.

Az EEDAR szerint ez nem azt jelenti, hogy nagyon kevés Kinectet és Move-ot fognak eladni: ahogy közeledik majd a készülékek megjelenése, beindul a reklámgépezet, több játékot jelentenek be hozzájuk a hype akkor biztos növekedni fog a vásárlási szándék.

Fontos megjegyezni, hgoy az ign.com-ot inkább core gamerek látogatják - elemzők szerint a "casualabb" vevőkörben jóval nagyobb lehetne a Kinect és a Move vásárlási szándéka - már csak meg kell ismertetni ezeket a mozgáskontrollereket valahogy a potenciális vásárlóközönséggel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)