Hirdetés

Kinect Star Wars: fogatversenyezz, vagy légy Rancor!

|

Az Erő útjai kifürkészhetetlenek: a mozgásérzékelős jediképzőben versenyezhetünk és tombolhatunk is majd.

Hirdetés

Feltéve persze, ha ez mind igaz, és nem csak valami marketingfogás...

Emlékeztek még az E3-as Kinect Star Wars játékmenet videóra? Ismétlésképp:

A rendezvény után kiderült, hogy ez kamu videó, azonban most úgy tűnik, mégis kapunk valami mozgásérzékelős huncutságot. Pletyka szinten kezeljük az alábbiakat, természetesen. Ismeretlen források szerint ugyanis a Kinect Star Wars mégis érkezik, a fénykardozás mellett pedig fogatversenyezhetünk is majd. Sőt, akár Rancorként is pusztíthatunk a virtuális galaxisban, ami bizonyára hatalmas élmény lesz - ha lesz.

Kinectes Star Wars játék kell a népnek, ezt aláírom. Mint Csillagok Háborúja rajongó annyit kérek: ne szúrják el! Amennyiben mégis megjelenik egy ilyen játék, és nem szúrják el, komolyan elgondolkodom egy Xbox 360 beszerzésén.

Apropó, tetszett az áprilisi GameStar-ban a LEGO Star Wars III teszt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)