Hirdetés

Kinek a hangját hallani a Marvel's Spider-Man 2 első előzetesében?

|

Sokan gondolták azt, hogy végig Venom beszél, de egyáltalán nem erről van szó.

Hirdetés

Éjjel a PlayStation Showcase-en kiderült, hogy az Insomniac Games csapata egyrészt valamikor a jövőben szállítani fog nekünk egy Wolverine játékot, másfelől pedig javában dolgoznak a Marvel's Spider-Man 2-n is, ami 2023-ban várható. Az utóbbi játék előzetese kavarta meg némiképp a nézőket.

A videóban ugyanis egy titokzatos hang narrál szinte végig, arról beszél, hogy egész életében hozzá méltó ellenfelet próbált találni, de eddig mindig csalódnia kellett. Vannak, akik úgy sejtették, végig Venom beszél, de őket most elkeserítjük, tévedtek. 

Hirdetés

Az előzetes végén felbukkanó Venom épp hogy a titokzatos alaknak válaszul mondja azt, hogy ő (illetve ők, hiszen Venom mindig többesszámban beszél magáról és a szimbiótáról) végre megadja a főgonosznak azt, amire vágyik, magyarul egy méltó harcot.

A Sony illetékesei elárulták, hogy a Kampókéz című horrorban nemrég a címszereplőt alakító Tony Todd lesz majd a játékban Venom hangja, de a sejtelmes narrátor hangjának gazdájáról egyetlen szót sem ejtettek.

A Marvel képregények ismeretében azonban nem is olyan nehéz megtippelni az illető kilétét. Pókember híresebb ellenfelei közül ugyanis egyvalakire hatványozottan igaz, egész életében azt az ellenfelet kereste, aki olyan erős, hogy még akár le is győzheti őt. Ez a valaki pedig nem más, mint Kraven, a vadász, aki a legendás Kraven utolsó vadászatában sikeresen legyőzte Pókembert, majd élve eltemette a hálószövőt. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Kraven először 1964-ben, a The Amazing Spider-Man képregénysorozat 15. számában bukkant fel, az azóta eltelt évtizedekben pedig folyamatosan visszatérő ellenfele volt Pókembernek. Ha tényleg ő lesz a Marvel's Spider-Man 2 (egyik) antagonistája, akkor boldogok lehetnek a PlayStation 5 tulajdonosok, mivel a Marvel füzetiben egy kifejezetten jól megírt, összetett karakternek számít.

Idén májusban derült ki egyébként az, hogy a készülő Kraven mozifilmben Aaron Taylor-Johnson (HA/VER, Bosszúállók: Ultron kora) alakítja majd a vadászt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)