Hirdetés

Kinek az őse Aveline, az Assassin's Creed III: Liberation főhősnője?

|

Míg az Assassin's Creed sorozat asztali verzióiban Desmond Miles őseinek életébe nyerhetünk betekintést, addig a Vitás kiadásban más a helyzet.

Hirdetés

Altair, Ezio és Connor egytől-egyig Desmond felmenői. De ki az az Aveline, ő is Desmond rokona?

Jill Murray, az Assassin's Creed III: Liberation történetírója elárulta, hogy mivel a játékban csak és kizárólag Aveline de Grandprét irányítjuk, nem lehetünk biztosak abban, hogy a kishölgyben is Desmond vére folyik. Csupán annyi biztos, hogy a személy, akinek az emlékeiben járunk, szintén az Abstergo fogságában van. Azt is megtudhattuk, hogy annak ellenére, hogy a széria történetében először van dolgunk női főszereplővel, a játékmenet nem sokat változott. Mi legalább olyan kíváncsian várjuk az Assassin's Creed III: Liberationt, mint a nagy testvért, az október harmincegyedikei megjelenés után remélhetőleg az említett titokra is fény derül. Lehet, hogy ez vezet át minket a következő Assassin's Creed trilógiába? (Mert, mint tudjuk, Desmond története az Assassin's Creed III-mal zárul).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)