Hirdetés

King Arthur - A mágia bűvöletében

|

Varga Zoltán producer tolmácsolásában ismerhetjük meg a megjelenés előtt álló stratégiai játék varázslatait.

Hirdetés

Minden tiszteletünk a hazai játékfejlesztőké, akik már több emlékezetes darabbal is megörvendeztettek bennünket, s a világot, ám a nagy áttörés, az első magyar világsiker még mindig várat magára. A Crysis: Warhead nem játszik, mert az egy nemzetközi összetételű csapat munkája.



Minden új játék premierje előtt reménykedünk, hogy na most, majd most megmutatják a srácok a világnak, aztán várunk. Ugyanez a helyzet a King Arthur esetében is, a potenciál adott, hogy sikerül-e kihasználni, hogy felfigyelnek-e rá a játékosok, az még kérdéses.
A Neocore csapata mindenesetre a maga részéről mindent elkövet a siker érdekében. Példának okáért mágiát alkalmazva igyekszik elvarázsolni bennünket. No nem Zoli próbálja elővarázsolni a nyulat a kalapból, helyette területre ható igékkel (átok, villámcsapás, tűzvihar, stb.), támogató jellegű áldásokkal (mágikus fegyverek, extra védelem, mágikus ellenállás, stb.), valamint az ellenfelet hátráltató trükkökkel (mágiatörés, teleportálás, láthatatlanság, lassítás, bénítás, stb.) találkozhatunk.



Új varázslatokra hÅ‘seink, a kerekasztal lovagjai szintlépést követÅ‘en tesznek szert. A választék annak függvényében módosul, hogy Arhtur, vagyis a játékos milyen elveket követve kormányozza birodalmát: zsarnok/igazszívű uralkodó, pogány/keresztény. Az Å‘si hit követÅ‘i fÅ‘ként távolsági és területre ható varázslatokra számítsanak, míg a keresztények inkább az egységek teljesítményét javító igékre, áldásokra.
Ha már korábban felvetettem, mi az előzetes véleményetek, milyen fogadtatásra számíthat a King Arthur?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)