Hirdetés

King Arthur - Az ősi Sidhe faj visszatér

|

A misztikus Britannia ködös tájain, egy eddig csak a legendákban elő faj képviselői bukkantak fel!

Hirdetés

Hosszú oldalakat lehetne regélni, hogy miért is lesz jó a King Arthur. Maga a helyszín is - az ősi Britannia - kellőképpen misztikus. A King Arthur egyszerre lesz RPG, és RTS, és valószínűleg mindkét műfaj rajongóit magával ragadja majd.

Britannia földje nem veszélytelen. A szeles, ködös tájakon néha életre kelnek a legendák. A Sidhe faj például egyidős a kontinenssel, de manapság már csak a tündérmesékben szerepelnek. Az emberiség előretörése elől a Sidhe faj visszavonult Tir na nÓg földjére, és eltűnt szem elől. Amikor Arthur kihúzta varázslatos kardját a sziklából, megváltoztatta egész Britannia sorsát. Tir na nÓg kapui feltárultak, és a Sidhe harcosok visszatértek. Kegyetlenek, idegenek, gyermekeket rabolnak, hős lovagokat csábítanak pusztulásba. Csodálatos kristálypáncélt viselnek, varázstudóik ködből szőnek hálót a falvak köré. Senki nem tudja mi a céljuk, de az biztos, hogy a Sidhe hősöknek terveik vannak Britanniával...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)