Hirdetés

King Arthur: Fallen Champions bejelentés

|

A Paradox Interactive örömmel kürtölte világgá, hogy már javában készül a magyar fejlesztésű King Arthur következő kiegészítője Fallen Champions alcímmel.

Hirdetés

Miközben a hazai Neocore Games erőforrásai túlnyomó részét a King Arthur II munkálatai kötik le, megmaradt szabad kapacitását arra fordítja, hogy hidat verjen a széria első és második epizódja közé.



Eme jelképes átkelőt, ami összeköti a történet szálait egy önállóan is futó kiegészítő formájában álmodták meg. A King Arthur: Fallen Champions címre keresztelt expanzió konkrét megjelenési dátumot még nem kapott, ám ára alig 10 dollár lesz az üzletekben.
A kampány története egy lovag egy varázslónő és egy próféta kalandját követi nyomon, akik Bedegraine erdején túlra, ismeretlen területre merészkednek. Sir Lionel egy bajba jutott hölgyön kíván segíteni, Lady Corrigen of the Sidhe a Tir na nOg-ba vezető utat keresi, a kiválasztott Drest pedig látomásait követve kelt útra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)