Hirdetés

King Arthur: Fallen Champions trailer

|

A magyar Neocore ezerrel készíti a King Arthur II-t, de közben azért egy kis idejük jut másra is.

Hirdetés

Persze az a más nem annyira más - gyakorlatilag a King Arthur első és második része közötti összekötő kapocsról van szó.

A keresztségben King Arthur: Fallen Champions nevet kapó "kiegészítő" egy úgynevezett stand-alone, azaz önmagában is működni képes program lesz 10 dollár körüli áron. Történetét kiváló kollegám Chavalier a következőképpen fogalmazta meg:"A kampány története egy lovag egy varázslónő és egy próféta kalandját követi nyomon, akik Bedegraine erdején túlra, ismeretlen területre merészkednek. Sir Lionel egy bajba jutott hölgyön kíván segíteni, Lady Corrigen of the Sidhe a Tir na nOg-ba vezető utat keresi, a kiválasztott Drest pedig látomásait követve kelt útra."

Mi pedig megnézhetünk egy rövid videót belőle:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)