Hirdetés

King Arthur hétvége a Steamen

|

Magyar vonatkozású a Steam nagy, hétvégi árleszállítása.

Hirdetés

Aki annak idején nem vásárolta meg azt a Gamestart, amelyhez a King Arthur volt a teljes játék (utólag is sajnálhatja) annak most itt egy jó lehetőség a játék beszerzésére.

Az itthon is egyre népszerűbb Steamen ugyanis King Arthur hétvége van, amely keretében az alapjáték 3 euróba (800 forint), míg a King Arthur Complete Pack (az alapjáték + King Arthur: Knights and Vassals DLC, King Arthur: Legendary Artifacts DLC, King Arthur: The Saxons, King Arthur: The Druids)  11,70 euróba (3150 forint) kerül (a The Druids kieg önmagában is megvásárolahtó 10 euróért). Akinek a gyüjteményéből még hiányozna a játék, annak érdemes ezt a kiváló ajánlatot átgondolnia. Mi szóltunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)