Hirdetés

King Arthur II - fejlesztői napló, első és második rész

|

Méltán lehettünk büszkék a magyar videójáték-ipar remekére, a King Arthurra.

Hirdetés

Immáron készülhetünk arra is, hogy ismét nagyon büszkék leszünk - nemcsak a King Arthur II-re, hanem a YouTube-on is sokat dícsért magyar fejlesztő lányokra.

Szinte egyszerre jelent meg a Kign Arthur II első két fejlesztői naplója, így egy hírben mutatjuk be nektek mindkettőt. Az első részben leginkább általános áttekintést kapunk arról, hogy a folytatás nagyobb, jobb, szebb lett, a bejárható terület még nagyobbra nőtt, a varázslatok erősebbek lettek stb. A második részben a designerek szólalnak meg, akik a játék "ál-történelmi" hátteréről beszélnek - illetve a fő ellenségről, a fomoiriak néven futó lényekről, aki a kelta mitológiában félig-meddig isteni származásúak. A játék kezdeteker a fomoiriak erőteljesen nyerésben vannak már - így a játékos feladata nem lesz könnyű.

További King Arthur II infók a videókban:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)