Hirdetés

King Arthur II előrendelés kedvező áron kétféle kiadásban

|

2010 meglepetése, a külföldi kritikusok és játékosok körében is népszerű King Arthur még ebben a hónapban visszatér.

Hirdetés

Január 20-án jelenik meg a hazai Neocore Games sikerjátékának a folytatása, a King Arthur II, aminek normál kiadását most mindössze 5.990 forintért, gyűjtői változatát pedig 12.990 forintért rendelhetitek elő.



A magyar felirattal ellátott játék története ott folytatódik, hogy Arthur egyesítette a királyságot, ám uralma még csak a sziget déli felére korlátozódik. Hadrianus falán túl azonban visszamaradt rómaiak, és démoni fomoriak gyülekeznek. Olyan háború közeleg, ami elsöpörheti Britanniát a föld színéről. A király dolgát nehezíti, hogy súlyos betegségére is gyógyírt kell találnia.



Előrendelés

King Arthur II - 5.990 forint (+ szállítási költség)
King Arthur II gyűjtői kiadás - 12.990 forint (+ szállítási költség)
(tartalma: a játék, Arthur kardja a bevésett logóval, A2-es poszter, póló, King Arthur DVD film, mindez egy díszdobozban)



A szállítási költség rendelésenként 990 forint Magyarország területén belül, de személyes átvétel (CD Galaxis Kft., 1088 Budapest, Múzeum körút 10.) esetén nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)