Hirdetés

King Arthur - két kiegészítő bejelentve

|

Kis hazánk nagy büszkesége a King Arthur, amely szép is, jó is és egyre sikeresebb is...

Hirdetés

 

Ezt támasztja alá az is, hogy ma bejelentettek két új kiegészítőt a King Arthurhoz.

A két kiegészítés közül az egyik szász, a másik pedig walesi lesz, az első márciusban, a második áprilisban érkezik. Emellett elérhető lesz a King Arthur sandbox módja is.

Mindkét kiegészítőben új egységek, hősök és hős-tulajdonságok lesznek. Emellett új célok, és még sosem látott küldetések is helyet kapnak.

A King Arthur egy új gazdasági rendszert is kap, amelyet teljesen átterveztek az új kampány-struktúrához. Ebben sandbox módban vagy keresztény királyként, vagy az óhit monarchájaként lehet játszani. A kiegészítőnek komplett diplomáciai rendszere lesz - a játékos maga állíthatja be a nyerési kondíciókat az abszolút szabad, nem sztori alapú játékmenetben.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)