Hirdetés

King Arthur: The Druids - Megjelent a második DLC!

|

A hazai fejlesztésű stratégia játék második DLC-je a vad és elszánt druida törzsek küzdelmét fogja bemutatni.

Hirdetés

A Neocore tiszteletreméltó brigádja befejezte a munkálatokat a The Druids névre keresztelt kiegészítőn, így mostantól bárki beleáshatja magát az arcszőrzetben gazdag harcosok világába.

A DLC tartalmazni fog egy teljesen új kampányt, mely több mint 30 órányi játékidővel toldja meg az amúgy sem rövid alaptörténetet. A hosszú, önfeledt szórakozást ígérő produktumban kapunk még négy új hőst, új speciális és sima egységeket, valamint újabb képességeket és küldetéseket. Az alkotást mindössze 9.95 euróért tudjátok ide kattintva bezsákolni. Az örömteli hír mellé érkezett egy videó is, amely kellőképpen meghozza a kedvet, hogy újból felborzoljuk Arthur király birodalmát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)