Hirdetés

King Arthur - The Saxons trailer

|

Megjelent a King Arthur legújabb kiegészítője...

Hirdetés

Nem kell ugye sokadszor is elmondani, hogy a magyar videó-játék iparnak mekkora büszkesége a King Arthur és milyen csodálatos dolog, hogy Gamestar teljes játék is lehetett nemrégiben.

Most kedves kollegámtól, Pacától fogok idézni:

"a King Arthur legújabb kiegészítőjében egy teljesen új diplomáciai rendszer is helyet kap, melynek keretében az Arthur-i világ nagyhatalmaival folytathatunk tárgyalásokat. Szövetségre léphetünk királyokkal, felbérelhetünk zsoldosokat, értékes ajándékokat küldhetünk hölgyeknek, megmérgezhetjük a szállítmányokat, kiszabadíthatjuk az ellenséges tartományokban raboskodó lázadókat, vagy tőrbe csalhatunk uralkodókat, hogy azok segítségünkre legyenek. Kibabrálhatunk a Sidhe lordjaival, bérgyilkosokat fogadhatunk, vagy felbérelhetünk embereket a magunk védelme érdekében. Kereskedelmi megegyezéseket köthetünk, de vigyáznunk kell: tetteink következményekkel járnak, melyekért olykor fizetnünk kell, a barátokból könnyen ellenségek válnak. Nagy királyként feleséget is kell választanunk, négy nemes hölgy várja, hogy befogadjuk, mindegyikőjük különféle hasznot hoz. Először azonban fel kell keltenünk az ő érdeklődésüket különböző cselekedetekkel."

Mindehhez persze lesznek új egységek, új tájak, új küldetések - ahogy ilyenkor lenni szokott. Szép, nagy és meglehetősen tartalommal teli kiegészítő -a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)