Hirdetés

King Kong: alternatív befejezés

|

Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a hetekben bemutatott Peter Jackson féle King Kong filmfeldolgozás végén a nagy gorilla meghal. Ha ez mégis újdonságnak hatna, most már úgyis mindegy... :) Jackson folyamatosan vigyázó szemeivel felügyelte a film alapján készült játék készületeit, így aztán számos apróság is belekerült, kifejezetten az ő kérésére. Az egyik ilyen a játék alternatív befejezése, amelyben Kong életben marad és hazaszállítják a szigetére. Hogy ezt előcsalhassuk, először is végig kell játszanunk a játékot, majd még annyi pályát kell újrajátszanunk, hogy eljérük a 250 ezres ponthatárt. Ezt követően nem csak az új vég nyílik meg előttünk, hanem exkluzív interjúkat nézhetünk a rendezővel és a feleségével, Phillipa Boyensszel, különféle Weta Digital koncepciós rajzokat tekinthetünk meg, sőt még egy korabelinek tűnő King Kong filmelőzetest is, és így tovább... Egyébként az exkluzív interjúkat - mivel Bink formátumban vannak - e procedúra végigjárása nélkül is megleshetjük, ha van a gépünkön RAD videó codec.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)