Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - megvan, mikor jön a Band of Bastards DLC

|

Henrynek lesz dolga a királyságban hirtelen felbukkant támadókkal.

Hirdetés

A Kingdom Come: Deliverance rajongói hamarosan új kalandokra indulhatnak majd a Band of Bastards DLC-nek köszönhetően. A jövő hónap elején megjelenő csomagban egy csapatnyi fosztogatóval kell elbánnunk.

Hirdetés

A háború óta a birodalom uraságai még mindig képtelen voltak biztonságossá tenni az utakat, így Sir Radzig Kobyla felfogadott egy zsoldos bandát, hogy rendet tegyenek a környéken. A gond az, hogy egy rakás ex-bűnözőről van szó, akik egy erős parancsnok nélkül szétesnének. Itt jön a képbe Henry, akinek terelgetnie kell majd a szerencsétlen brigádot.

A Band of Bastards DLC megjelenése február 5-én várható. A következő tartalmi csomag, a Woman's Lot valamikor 2019. közepén fog befutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)