Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - két izgalmas DLC-vel is bővül

|

A The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon nevezetű fizetős csomag mellett jön az ingyenes DLC is, hogy teljes legyen a Kingdom Come játékosok öröme.

Hirdetés

A Kingdom Come: Deliverance nemrég egy olyan ingyenes tartalmi frissítést kapott, amelynek keretében brutális kihívásokat hozott az új hardcore mód, de annak sem kell aggódnia, aki ennél is több újdonságra vágyik, ugyanis a fejlesztők hamarosan ismét bővítik az alapjátékot. 

Hirdetés

A Warhorse most bejelentette, hogy két DLC-t is számíthatnak a rajongók a közeljövőben: az egyik a fizetős The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon lesz, amelyben a címszereplő minden szükséges eszközt felhasználva próbálja megnyerni magának Carolina szívét (akár ékszerrel vagy szerelmi bájitallal is). A fejlesztők szerint körülbelül 10-15 órára rúg ez a sztoriszál, amit a játék végén vagy éppen a Hansszal való találkozás után teljesíthetünk. 

A romantikus kalandokkal egy napon érkezik majd egy ingyenes csomag, a Free-for-All is, amely pénzzel és páncélokkal kecsegtető bajnokságot kínál, de ennek előfeltétele egy misszió teljesítése. Összesen körülbelül ötórányi questelés vár ránk, amelynek keretében Henry-vel megpróbáljuk kideríteni a Black Knight titkait. 

A stúdió nem árulta el, hogy pontosan mikor érkezik a két szóban forgó kiegészítő, de annyit elmondtak, hogy valamikor "kora ősszel". Oké, várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)