Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - komoly dolgokat rak rendbe az első napos frissítés

|

Nem csak néhány stabilitási problémát, hanem rendszereket alakít át a Kingdom Come első napos javítása.

Hirdetés

A Kingdom Come: Deliverance hivatalosan holnap fog befutni, de volt, aki korán hozzáfért a PS4-es verzióhoz, ami, mint kiderült, egy komolyabb, 23GB-ot nyomó javítást tölt le indítás előtt. A patch letöltésre készen áll minden nagyobb régióban, minden platformra, így azonnal elérhető lesz a holnapi startkor. Szükség is van rá a leírás szerint.

Hirdetés

A patch több új eseményt hoz, animációkat javít, balanszolja a tapasztalati pontok és az arany gyűjtését, fejleszti a harcrendszert, az NPC-k reakcióidejét, módosítja a térhangzást, lehetővé teszi a nyilazást lopakodás közben, és rengeteg egyéb hibát orvosol. 

Will Powers, a vezető PR-menedzser megjegyezte, hogy a fenti lista legalább 6 hétnyi fejlesztés eredménye, ami azután következett, hogy leadták a játék aranylemezét. Will hozzátette, hogy a 23GB-nyi adat nem növeli meg a játék merevlemezen elfoglalt helyét, mivel csak helyettesít már meglévő adatokat. Azért legyen bőven szabad tárhelyetek az első indításnál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)