Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - lesz folytatás, ugyanúgy CryEngine motorral fogják fejleszteni

|

A Warhorse még igyekszik bővíteni a játékot, de a csapat már tervezi a jövőt.

Hirdetés

A középkori Európában játszódó belső nézetes RPG, a Kingdom Come: Deliverance hibái ellenére is nagy sikert aratott, a cseh fejlesztőcsapat, a Warhorse Studios vezetői pedig első játékuk után már a folytatást is tervezgetik.

Hirdetés

A stúdió PR menedzsere, Tobias Stolz-Zwilling a Gamepressure magazinnak adott interjúban elmondta, hogy eleinte sokat küzdöttek a grafikai motorral, viszont rengeteg eszközt sikerült gyártaniuk a CryEngine-nel, amelyeket a Deliverance folytatásában is szeretnének felhasználni. A motort már inkább nem szeretnék leváltani, mert az azt jelentené, hogy rengeteg munka veszne kárba, és teljesen elölről kellene kezdeniük a fejlesztéseket.

Egyelőre még nincsenek konkrét tervek Kingdom Come: Deliverance 2-vel kapcsolatban, és jelenleg leginkább azon dolgozik a Warhorse, hogy megjelenhessenek a Deliverance hivatalos modding eszközei. A Steam Workshop rendszere jelenleg is működik, viszont a csapat szeretne könnyen használható és jól működő eszközöket biztosítani a modderek számára, hogy egyéni tárgyakat és questeket is gyárthassanak a játékhoz. Ezt viszont jelenleg csak PC-re fejlesztik, ugyanis a Microsoft és a Sony képviselőivel egyelőre nem tudtak megegyezni a modokkal kapcsolatban.

Ti örülnétek a Kingdom Come: Deliverance esetleges folytatásának, vagy beérnétek a hivatalos mod eszközökkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)