Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - már a konzolosok is fodrászkodhatnak

|

A Kingdom Come: Deliverance legújabb patchének köszönhetően még változatosabbá tehetjük karakterünket arcszőrzetén keresztül, de nem ez az egyetlen apró újdonság.

Hirdetés

Ha már végig is játszotta valaki a Kingdom Come: Deliverance-t, akkor is vannak módszerek arra, hogy másodszorra (vagy valakinek éppen elsőre) vigyen bele egy kis változatosságot. Például a TPS-nézetet aktiváló moddal, de akár azt is elintézhetjük, hogy valósághűbb legyen a játék. 

Hirdetés

Persze a különböző modok mellett a fejlesztők is gondoskodnak róla, hogy legyen mivel elütnünk az időt a játékban. Mondjuk azzal, hogy megbuheráljuk a karakterünk kinézetét. Már a húsvéti frissítés is tartogatott új hajat azoknak, akik szeretnek szöszölni a külcsínnel, de csak PC-n, a legújabb update viszont elérhetővé tette a frizurákat és arcszőrzeteket a konzolosoknak is. Szintén ez a patch indította el az Easter Egg eseményt is a PlayStation 4 és Xbox One tulajok számára, akik egy húsvéti témájú fegyvert is találhatnak. 

Az 1.4.3-as update emellett számos hibajavítást tartogat mindhárom platformra egyaránt, így mindenképpen érdemes lerántanotok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)