Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - ilyen lesz a harc, késhet a megjelenés (videó)

|

Nyárra tervezték a Kingdom Come: Deliverance megjelenését, de elképzelhető, hogy a fejlesztőcsapat visszatartja még egy kicsit. Viszont legalább megnézhetjük, hogy áll most a játék.

Hirdetés

Nagy sikerrel zárult annak idején a Kingdom Come: Deliverance Kickstarter kampánya. A Warhorse csapata egy olyan játékot álmodott meg, ami a középkorban játszódik, és mentes minden fantasy elemtől. 

Emellett azt is szeretnék, ha a kardpárbajok a lehető legvalósághűbbek lennének, így mo-capet használnak a mozdulatok rögzítéséhez. A dolog nem egyszerű, a hitelesség érdekében próbáltak valódi kardokat használni, de azzal nyilván nem tudták egymást leszúrni, és úgy nem volt az igazi. A kardozásról beszélnek az alábbi, több mint tíz perces videóban, ami egyrészt a kulisszák mögé enged betekintést, másrészt mutat némi játékmenetet is. (Érdekes, hogy legutóbb is ez volt a téma.)

A csapat a Eurogamernek elmondta, hogy egyelőre tárgyalnak a kiadókkal, forgalmazókkal a dobozos kiadásról. Egyik potenciális partnerük azt szeretné, ha a PC-s és a konzolos változatot egyszerre adnák ki, így annak ellenére, hogy a PC-s már nyáron megjelenhetne, lehet, hogy halasztani fogják. Legkésőbb az év végéig biztosan meg fog jelenni. Az EG egyébként kipróbálta a játékot, és több mint fél óra játékmenetet rögzített a béta változatból; ha kíváncsiak vagytok arra, milyen lesz, nézzétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)