Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - elég sok a bug, két hétig nem is mennek sehová

|

PC-n még úgy-ahogy javítgatják a játékot, de a konzolosok jobb, ha megbarátkoznak a játék jelenlegi állapotával.

Hirdetés

Hiába érkezett egy hatalmas, 23 gigás Day1 patch a Kingdom Come: Deliverance-hez, a Warhorse Studios játéka még így sem tökéletes, sőt, a beszámolók szerint bőven vannak vele problémák.

Hirdetés

Daniel Vávra, a játék kreatív rendezője elmondta, hogy tudnak a hibákról, és természetesen gőzerővel dolgoznak azok kijavításán, azonban időbe telhet, amíg ezek eljutnak a játékosokhoz. Steamre bármikor fel lehet tolni egy update-et, a Sony és a Microsoft azonban alaposan megvizsgál minden csomagot, így bármennyire is sietnek, várhatóan legalább két hét lesz, mire az Xbox One-os és PlayStation 4-es rajongókhoz eljut a questeket, bugokat és teljesítménybeli problémákat orvosoló patchet.

Hogy a PC-s változat milyen állapotban van, azt szerda este egy streamben mi is lecsekkoljuk majd. Figyeljétek a YouTube csatornánkat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)