Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - hivatalos modder eszköztár érkezett

|

A modderek így a szerényebb alkotások mellett végre komolyabb projektekbe is belevághatnak.

Hirdetés

Érdekes koncepcióra épült a tavaly megjelent Kingdom Come: Deliverance, ami egy mágiától és varázslatos lényektől mentes középkorba kalauzolt el minket, de sajnos közel sem nyújtott tökéletes játékélményt. Most a fejlesztők viszonylag szabad kezet adtak a rajongóknak, akik így alaposan beleáshatják magukat a játékba, és sok mindent megváltoztathatnak benne.

Hirdetés

A modderek legnagyobb örömére a Warhorse Studios kiadott a játékhoz egy hivatalos eszköztárat, amivel végre nem csak apróságokat, hanem nagyobb volumenű alkotásokat is összerakhatnak majd a vállalkozószellemű játékosok. A csomag több hasznos programot is tartalmaz, így módosíthatjuk többek között a játékban található szövegeket, a scriptek működését, illetve még a stúdió által némileg átalakított CryEngine Sandbox Editort is megkapjuk.

Tulajdonképpen minden adott ahhoz, hogy a modderek szabadjára engedjék kreativitásukat, és elárasszanak minket zseniális vagy éppen őrült alkotásokkal. Ha ti is kísérleteznétek egy kicsit az új eszköztárral, akkor innen tudjátok beszerezni azt.

Ti milyen modot látnátok szívesen a játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)