Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - ezzel a moddal új perspektívából játszhatod

|

Ha szeretnéd TPS-sé változtatni a belső nézetes Kingdom Come: Deliverance-t, akkor az új modra mindenképp érdemes odafigyelned.

Hirdetés

Legutóbb egy olyan lehetőségről számoltunk be, amellyel valósághűbbé varázsolhatjuk a Warhorse Studios középkori szerepjátékát, de nem az Ultimate Realism Overhaul mod az egyetlen, amivel kiegészíthetjük a Kingdom Come élményünket. 

Hirdetés

Az egyik modder, bizonyos Fuse00 készítette el a Kingdom Come Deliverance legújabb és egyik leghasznosabb modját, amellyel a PC-s játékosok bármikor külső nézetre válthatják a kamerát, avagy a belső nézetű játék lényegében TPS-sé lényegül át. Noha a modnak még vannak hiányosságai, de remek esély arra, hogy újfajta megközelítésből kalandozhattunk a nyitott világú középkorban. 

Fontos megjegyezni, hogy íjászkodni nem lehet a mod használatával, valamint csakis a billentyűzet és egér kombinációjával működik (az ötgombos rágcsáló a legideálisabb), gamepaddal nem. Ha így is kíváncsiak vagytok rá, errefelé le tudjátok tölteni és elolvashatjátok a hozzá mellékelt útmutatót is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)