Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - mindenki megnyugodhat, megérkezett a meztelen mod

|

Már két hét eltelt a megjelenés óta, épp itt volt az ideje, hogy valakit elkezdjenek komolyan zavarni a ruhadarabok.

Hirdetés

Az igazság az, hogy nem is kellett ennyi idő hozzá, az első Naked Mod ugyanis alig egy héttel a játék rajtja után megérkezett, akkor azonban még egy elég kezdetleges változattal volt dolgunk, ami szerencsére azóta sokat fejlődött.

Hirdetés

A Naked Mod nem varázsol minden karaktert azonnal csupasszá, csupán megteremti a lehetőséget, hogy ha akarjuk, levetkőztethessük a hölgyeket (és természetesen az urakat is), akiknek most már nincs Barbie babásan eltávolítva mindenük, és az izgalmas részeket eltakaró szürke ruhadaraboktól is megszabadít minket a mod.

Természetesen még mindig előfordulhatnak kisebb-nagyobb bugok, de random meztelen karakterekbe már nem fogunk belefutni az utcán. Ha kipróbálnátok, innen tudjátok letölteni, több tucat olyan moddal együtt, amik tényleg hasznosak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)