Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - sejtelmes videó vezeti fel a következő bejelentést

|

A Warhorse Studios nagy bejelentésre készül a Kingdom Come: Deliverance kapcsán, amit most egy szemkápráztató videóval vezetnek fel.

Hirdetés

A Kingdom Come: Deliverance körül az utóbbi hónapokban viszonylag nagy csend volt, érdemi újdonságként csupán néhány szinkronhanggal ismerkedhettünk meg. A cseh csapat viszont most valamilyen nagy bejelentésre készül.

Akármilyen hírek is érkeznek jövő pénteken, a Warhorse Studios fontosnak tarthatja, hiszen egy külön videót adtak ki, hogy felhype-olják a mondanivalójukat. Mondjuk Bohémia tájait egyébként is szívesen nézzük, a teaser végén feltűnő lovas katonacsapat pedig némi izgalmat is ígér. Ha egészen optimisták szeretnénk lenni, azt mondanánk, hogy akár a Kingdom Come: Deliverance megjelenési dátumát is leleplezhetnék a jövő héten (ami eredetileg 2015 végén volt esedékes), de ez persze közel sem garantált. Na de majd június 9-én kiderül, miről is van szó, addig legeltessétek szemeteket a teaseren:

Ti várjátok már a rendkívül realisztikusnak ígérkező RPG-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)