Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - így lesz belőle Trónok harca játék

|

Bár hivatalosan még meg sem jelent, egy modder csapat már bejelentette, hogy elhozzák a Hét Királyságot a Warhorse játékába.

Hirdetés

A The Seven Kingdoms néven ismert modder csapat eddig azon dolgozott, hogy a Total War: Attilából egy Trónok harca játékot csináljanak, de most úgy határoztak, hogy ennél jobb lehetőségeik is vannak.

Hirdetés

A csapatnak rá kellett jönnie, hogy bár a karaktereket és seregeket be tudták emelni a Total War játék mod támogatása nem volt az igazi, így új feature-ök implementálására már nem nagyon volt lehetőség. A Creative Assembly is elengedte már a játékot, így nem sok segítséget kaptak, az egyedi pályák bugosak voltak, kampányt pedig egyáltalán nem tudtakk volna csinálni.

A Kingdom Come ezzel szemben most jelenik meg, a CryEngine pedig tökéletes alap lesz, ráadásul a Warhorse már régóta hangoztatja, hogy teljes mellszélességgel támogatják majd a moddereket. A srácok 25 játszható sereget, 30 fotorealisztikus karaktert, és a Trónok harca legnagyobb csatáit ígérik. Kíváncsian várjuk, mit tudnak kihozni a dologból. A mod fejlesztését itt tudjátok követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)