Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - ezzel a moddal még valósághűbb lesz

|

Ha esetleg szeretnéd még egy fokkal fájdalmasabbá tenni a Kingdom Come élményedet, akkor okvetlenül telepítsd fel az Ultimate Realism Overhaul modot.

Hirdetés

Rengeteg mindenre panaszkodnak a Kingdom Come: Deliverance játékosai, de az, hogy nem elég nehéz nincs ezek között. Persze ez nem akadályozta meg Knoxot, hogy rátegyen még egy lapáttal az Ultimate Realism Overhaul modjával.

Hirdetés

A valósághűséget előtérbe helyező mod rengeteg változtatást eszközöl a játékon. Módosítja a fegyverek hatótávolságát, sebzésértékét, és mindegyikhez külön szerepet rendel. A mod a karakter fejlődését is lelassítja. Az éhség is többször lesz probléma, ezt pedig külön súlyosbítja, hogy kevesebb hús esik az állatokból, ráadásul az árusok is kevesebbet fizetnek majd az eladott cuccainkért, így vásárolgatásra is kevesebb pénzünk lesz. Legalább az alkoholnak a mod kölcsönöz fájdalomcsillapító, és egy nagyon pici gyógyító hatást.

Ha nagyon hardcore Kingdom Come kalandor akarsz lenni, akkor itt találod az Ultimate Realism Overhaul telepítéséhez szükséges fájlokat. Egyébként tekintettel a nehézségre, jó eséllyel szükséged lesz az Unlimited Saving modra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)