Hirdetés

Kingdom Come: Deliverance - középkori RPG készül

|

A másfél éve felbukkanó projekt végre konkrét alakot öltött, RG pedig örülhet: a Mafia fejlesztői végre serényen aprítják a fát.

Hirdetés

A cseh Warhorse a játékvilág számos tehetséges fejlesztőjét csapatában tudhatja, így a készülő játékuk egészen biztosan kiemelkedik majd a többi közül. A csapat tagjai korábban olyan játékokon dolgoztak mint a Mafia 1-2, ArmA, Forza Horizon, Operation Flashpoint, vagy épp a Crysis 3.

Legújabb játékuk magját a CryEngine 3 grafikus motor adja majd, melynek használati jogára tavaly februárban csaptak le a fejlesztők. Ekkor még csak annyit tudtunk, hogy a srácok egy szerepjátékot készítenek, de annak hátteréről ezidáig semmit sem árultak el. Most azonban lerántották a leplet, és az árnyékból néhány kard és egy láncing ugrott elő.

A Warhorse műhelyében egy valósághű középkori open-world szerepjáték készül, így biztosra vehetjük, hogy mágiával és sárkányokkal nem találkozunk majd kalandozásaink során. A történet az 1400-as évek Európájába visz majd minket, ahol a kocsmák sötétjétől az úri lakomák fényűzéséig rengeteg mindent megtapasztalunk majd.

A játékot 2015-ben tervezik kiadni, és PC mellett a next-gen konzolokon is elérhető lesz. A weboldal szerint picit több mint egy hónapot kell várnunk, amíg újabb információkat kapunk a játékkal kapcsolatban, de amint egy fűszál is megmozdul, mi ott leszünk, hogy beszámoljunk róla. Ti mit gondoltok a Kingdom Come: Deliverance-ről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)