Hirdetés

Kingdom Hearts 3 - az új játékosok sem érzik majd elveszve magukat

|

Egy háttérsztorival fogják felzárkóztatni a zöldfülű játékosokat, és emlékeztetni a veteránokat.

Hirdetés

A Kingdom Hearts ugyan csak harmadik számozott epizódját kapja meg hamarosan, a különböző mellékjátékok és történetek hosszú évekre visszamenőleg feladja a töri leckét azoknak, akik esetleg most vágnának bele a kalandba. Szerencsére nekik sem kell félniük.

Hirdetés

A Square Enix előre gondolkodott a narratívával kapcsolatos problémákat illetően, így beépített a játékba egy rövid háttértörténet, avagy összefoglalót, ami felvázolja mindazon eseményeket, amik elvezettek a Kingdom Hearts 3 sztorijáig. Persze, minden nyilván nem férhet bele a meseidőbe, de senkinek nem fog majd teljesen vakon belevágni a színes kalandokba.

A VG247-nek adott interjút nemrég a játék rendezője, Tetsuya Nomura, aki elárulta, hogy kifejezetten az új játékosokra gondoltak akkor, amikor elkészítették a játékban megjelenő összefoglaló videókat:

"Számos olyan elemet csempésztünk a Kingdom Hearts 3-ba, amivel elmagyarázzuk a történetet az új játékosok számára, beleértve egy videószériát is, ami közvetlenül a játék elején ad majd egy rövid összefoglalót a sztoriról. Persze, nagyon örülnénk annak is, ha a harmadik rész hatására a játékosok a korábbi részekkel is tennének egy próbát."

A Kingdom Hearts 3 január 29-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)