Hirdetés

Kingdom Hearts 3 - feltűnik Baymax, a Hős6os robotja is

|

A Square Enix RPG-sorozatában korábban is tűntek fel Disney-karakterek, ez a Kingdom Hearts 3-ban sem lesz másképp, ahol egy újabb animációs film, a Hős6os egyik főszereplőjének oldalán is megmenthetjük a világot.

Hirdetés

A Disney-vel kapcsolatos hírekben nem szűkülködő D23 expón feltűnt a Square Enix képviseletében Hashimoto Sinji is, aki a Kingdom Hearts 3-ról beszélt, bár a legjobban várt infót, a megjelenés dátumát továbbra sem árulta el. Mint kiderült, a sorozat korábbi részeihet hasonlóan Disney-karakterek oldalán is megküzdhetünk a gonosz erőivel, a szereplőgárdához pedig Baymax, a Hős6os robotja is csatlakozik.

A karakter feltűnésén kívül más kapcsolat is lesz a film és a Kingdom Hearts 3 között, egyrészt a Hős6os helyszíne, San Fransokyo is feltűnik, illetve folytatják is a film történetét a mozivásznon látott események után is. Például a játék gonoszai felhasználják majd a filmben (spoiler!) a portál túloldalán maradt Baymax részeit, hogy egy gonosz robotot alkossanak. A Square egy koncepciós rajzot is mutatott, amin a főszereplő, Sora Baymax hátán repül, a duó pedig a robot fent említett, gonosz változatával csatázik San Fransokyo felett.

Ti várjátok már a Kingdom Hearts 3-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)