Hirdetés

Kingdom Hearts 3 - találtak benne egy nehezebb szintet is

|

Lehetett volna a kihívás még nagyobb. De talán lehet is.

Hirdetés

Január végén jelent meg a Kingdom Hearts széria legújabb felvonása, amelynek eladásaira igencsak büszke lehet a Square Enix, de a pontszámok tekintetében sincs szégyellnivalója, mi is nagyon pozitívan nyilatkoztunk róla a tesztünkben

Hirdetés

Azonban a játékmenet nehézsége lehetett volna sokkal keményebb is. Egy Twitter-felhasználó, bizonyos Keytotruth ugyanis felfedezett egy nehezebb fokozatot, a Critical Mode-ot, amelyben hősünk állítólag kevesebb élettel rendelkezik és dupla annyi sebzést kap, cserébe viszont dupla annyit is képes kiosztani, mint a már meglévő Proud módban. A játékos kihangsúlyozta, hogy nem végzett adatbányászatot, hanem a PS4-es Save Wizard használatával, tömörítetlen mentési adatok szerkesztésével tudott hozzáférni az információkhoz.

Ti meg vagytok elégedve a Kingdom Hearts 3 nehézségével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)