Hirdetés

Kingdom Hearts 3 - mindenen nehezít a Critical Mode

|

A fejlesztők tettek róla, hogy kik túl könnyűnek találták a Kingdom Hearts 3 harcait, azok találjanak maguknak kihívást.

Hirdetés

Még február végén egy Twitter-felhasználó fedezett fel egy nehezebb fokozatot a PS4-es Save Wizard használatával a Kingdom Hearts 3 kapcsán, ez a találat pedig olyannyira szerencsés volt, hogy beigazolódott a hitelessége. 

Hirdetés

A minap a hivatalos Kingdom Hearts Twitter közvetítette a játék rendezőjének, Tetsuya Nomura örömteli üzenetét, miszerint az említett nehezített szintet elhozó Critical Mode egy ingyenes DLC képében érkezett meg április 23-án. 

A készítők szerint a korábbi részek Critical Mode-jaihoz képest több változtatást is eszközöltek, az újdonságok sorát többek között új képességek és a keményebb összecsapások is gyarapítják. Kapjátok le az ingyenes mókát és csekkoljátok le ti is, hogy ezzel együtt milyen kihívásokat tartogat a Kingdom Hearts 3. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)