Hirdetés

Kingdom Hearts III - DLC lesz, Season Pass nem

|

A Square Enix bővíteni fogja a Kingdom Hearts III-at, de a csomagokra nem fizethetünk be előre.

Hirdetés

Már követni sem tudjuk, hány világba látogathatunk el a Kingdom Hearts III-ban, de úgy tűnik, az alapjáték nem fog mindent tartalmazni.

Hirdetés

Az E3 során bejelentették, hogy A Karib-tenger kalózai és a Jégvarázs is megjelenik benne, viszont a jövő januári startot követően is számíthatunk extra tartalmakra. Ezek nem csak játékbeli tárgyak lesznek, hanem a játékidőt nyújtó kiegészítők, de még a fejlesztők sem tudják, pontosan mit akarnak hozzáadni. Tetsuya Nomura, a projekt vezetője annyit viszont megerősített, hogy Season Pass nem lesz, bármi és bármennyi extra kontent jön, azt csak önmagában vehetjük meg. 

A Kingdom Hearts III január 29-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra. Megtudtuk azt is, hogy ennek pusztán üzleti okai vannak, nem azért halasztották jövőre, mert több idő kell a fejlesztéshez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)