Hirdetés

Kingdom Hearts 3 - ezt kínálja a játékmenet

|

A Square Enix egy három és fél perces videóval mutatja, be hogy milyen lesz a gameplay. Még épp időben.

Hirdetés

Hosszú éveket vártunk arra, hogy a Kingdom Hearts III végre elkészüljön, a sorozat társrendezője pedig nemrég elárulta, hogy miért volt szükségük ennyi időre a széria jelenlegi sztoriszálának befejezéséhez. Szerencsére a játék már aranylemezre került, csak pár nap választ el minket a megjelenéstől, így a Square Enix is magabiztosan mutogatja a játékmenetet.

Hirdetés

Az alábbi gameplay videó mindent megmutat és elmesél, amit csak látnunk és tudnunk kell a Kingdom Hearts 3 játékmenete kapcsán. A történet szerint nem lesz könnyű dolgunk, elvégre komoly fenyegetést kell elszenvednie az univerzumnak, nekünk pedig fel kell készítenünk Sorát és barátait, hogy megvédjék a Disney és Pixar világokat a sötétségtől - ezt pedig a Keyblade-ek titokzatos erejének feloldásával tehetjük meg, amelyeket csak a legerősebb szívűek képesek használni. Lessétek meg ti is, hogy mi mindent csinálhatunk majd a játék során: 

A Kingdom Hearts III január 29-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)