Hirdetés

Kingdom Hearts 3 - új játékmenet a Toy Story világból és Olympusról

|

Néhány napja volt egy Kingdom Hearts III sajtótájékoztató, ahol a média képviselői kipróbálhatták a játékot, és videókat is felvettek róla.

Hirdetés

A Kingdom Hearts rajongók megváltása talán (ha a Square Enix végre úgy akarja) már tényleg nincs olyan messze. A Dark Seeker sztorit lezáró Kingdom Hearts III már vagy 10 éve készül, így nem csoda, hogy mindenki megőrül minden egyes videóért. Új anyagból most van bőven köszönhetően egy közelmúltbeli eseménynek.

Hirdetés

A Square Enix tartott egy sajtótájékoztatót, ahol a média képviselői két világban kalandozhattak. Az egyik a Toy Story világ, ahol Soráék játékfiguraként verhetik vissza a Heartlesst Buzz, Woody és a többi műanyag főhős oldalán. A felvételen látható, hogy nem csak a Keybladet lehet majd lengetni, de szép nagy robotokba is be lehet majd ülni.

Az Olympus részleg meglehetősen rövid volt. Annak leginkább csak az volt a lényege, hogy megvillantsa a mozgásbeli újdonságokat. Sora olyan lazán fut fel falakra, hogy azt még a perzsa herceg is megirigyelné.

A Kingdom Hearts III egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de ha minden igaz, akkor a Square jövő hónap elején (micsoda véletlen, hogy pont akkoriban lesz egy E3 is) bejelenti végre az ünnepnapot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)